Arbetssätt

 

Med flerårig erfarenhet från både allmäntandvård och specialisttandvård utför jag allt från vanliga undersökningar till att hjälpa dig som drabbas av grav tandlossning eller begynnande kariesangrepp. Jag utför även estetiska behandlingar såsom airflow och tandblekningar. Tandblekning kan man välja att göra direkt på mottagningen eller hemma med individuellt framtagna skenor. Jag har även lång erfarenhet av att behandla dig som är tandvårdsrädd.

Mitt mål är inte att erbjuda ”quick fix” behandlingar, utan att göra så noggranna, väl genomtänkta och långsiktiga behandlingar som möjligt – även om det tar lite extra tid. Till exempel görs alltid en omfattande undersökning vid första mötet. Efter det första besöket hos mig lägger vi upp en plan och gör en kostnadsberäkning för just din behandling. Hur ofta man behöver komma beror på vilket behov och vilka krav man har.

Jag vill arbeta tillsammans med dig för att du ska få friska och fina tänder som du vet hur du ska ta hand om genom motivation, information, instruktion och munhygiensanering. – med resultatet att du blir friskare i munnen, sällan får nya hål, mindre tandsten och får behålla dina egna tänder så länge som möjligt. Allt detta för att uppnå din fulla potential gällande en god munhälsa.

 

Jag ser till att vidareutbilda mig kontinuerligt för att följa den senaste utvecklingen inom branschen. Eftersom nya material och tekniker för behandling hela tiden utvecklas fordras inte bara utbildning och erfarenhet, utan också ett genuint intresse, för att veta vilken behandlingsmetod som ger bäst resultat. Jag tycker det är roligt och stimulerande att höja min kompetens, vilket innebär att du som patient kan känna dig säker på att alltid få den bästa möjliga vården.

 

Resultatet av regelbunden tandhygienistbehandling är, förutom ett skinande rent leende, fräsch andedräkt och ett friskt tandkött, större välbefinnande och bättre självsäkerhet.

Välkommen

Välkommen till www.tandhygienistericaburman.se.

Facebook